Avantajele de a lucra cu SAVCOM sunt dedicatia si seriozitatea cu care ne ducem la bun sfarsit misiunea pe care ne-o incredintati.

Cu o experienta de peste 20 de ani in comertul en-gros suntem unul dintre principalii furnizori de produse alimentare, nealimentare, bauturi, tigari, cafea etc. ce venim in ajutorul dumneavoastra in realizarea celei mai eficiente alegeri.

Initial, firma functiona in incinta depozitului Rozita, insa, dezvoltarea magazinului, cresterea numarului clientilor si implicit a stocului ne-a determinat ca, dupa 8 ani de la deschiderea magazinului sa schimbam sediul, datorita insuficientei spatiului de depozitare.

O data cu deschiderea noului sediu, a cresterii posibilitatilor de stocare, si a imaginii ascendente pe piata a depozitului SAVCOM, societatea a demarat procesul de schimbare si din perspectiva calitatii produselor comercializate prin depozitul sau. Astfel SAVCOM a ajuns sa dispuna de multiple spatii de depozitare conform normelor EU, spatii frigorifice de congelare si refrigerare, depozit fructe si legume, parc auto peste 60 de autovehicule si un numar de peste 200 de angajati.

OBIECTIVUL SAVCOM ESTE PROMOVAREA SI DISTRIBUIREA PRODUSELOR DE CALITATE LA CEL MAI MIC PRET SI IN CELE MAI BUNE CONDITII.

Din dorinta de a-si satisface clientii, de a raspunde de exigenta lor, firma SAVCOM, a depus eforturi sustinute pentru a imbunatati in permanenta, ofertele si serviciile fiind o firma puternica si competitiva.  Astfel din 2007, SAVCOM reprezinta un nume cunoscut si pe partea de distributie, atat la nivel local cat si national. Echipa de vanzare este formata dintr-un director de vanzari, un supervisor, 10 agenti vanzari si unul de rezerva, fiecare avand cel putin 6 ani de experienta in domeniul vanzarilor. 

Dorim sa fim un lider din punct de vedere logistic si in continuare unul dintre cei mai buni distribuitori ale unor branduri nationale cu traditie. Conform valorilor firmei noastre, fiecare angajat SAVCOM este un profesionist care dovedeste spirit de echipa, loialitate fata de firma si partenerii sai si nu in ultimul rand o dorinta constanta de a-si imbunatati performantele.

logo

Faina, zahar, ulei, biscuiti si eugenii, cafea, dropsuri, ciocolata, condimente...

Baterii, cosmetice, detergenti, rechizite scolare, scutece, pahare si boluri...

Bere, vin, coniac, import, lichior, sampanie, vodca, palinca etc.

Kent, Dunhil, L&M, Marlboro, Pall Mall, Winston, Winchester, Parliament...

Ananas, ardei , avocado, banane, cartofi, castraveti, cirese, gutui, fasole, mango...

Lactate, preparate carne si produse de post, peste, oua, carne...

Coca- Cola, Fanta, Sprite, Pepsi, Giusto, Frutti Fresh, Schweppes, Granini...

Borsec, Dorna, Poiana Negrii, Izvorul Minunilor, Bucovina, Aqua Carpatica etc.

TOP